Trycksaker

Trycksaker

Vi erbjuder bland annat:

Skärning

Falsning

Klamring

Bigning

Laminering

Skyddslack

Perforering

Hålning

Paginering

Adressering

Kuvertering

Foliering

Limbindning

Spiralbindning

Blocklimning

Trots den digitala teknikens intåg så har den traditionella trycksaken fortfarande en viktig funktion i vårt samhälle. Att vända blad i en bok eller katalog och låta sig inspireras som avkoppling från skärmarnas ljus kan vara rogivande. Ett vykort eller en broschyr i brevlådan får ju mycket större uppmärksamhet än ett mail. Vi tror på att hitta den bästa mixen av det digitala och det fysiska.

Vi har en toppmodern digitalpress som ger ett resultat vi är mycket stolta över. Med den kan vi erbjuda fantastisk kvalité till ett bra pris även i små serier. Vi har så klart även traditionella offsetpressar för större upplagor vilket gör att vi täcker alla dina behov av trycksaker – och gör hela processen i huset.

Oavsett om du är intresserad av en bunt visitkort till mässan eller en medlemstidning som regelbundet ska nå dina mottagare är vi leverantören för dig. Vi har hela kedjan från layout till leverans i huset och kan hjälpa dig med det du behöver.

Tidningar, foldrar och broschyrer, adresserade medlemsutskick med variabeldata, böcker, vykort, lotter, etiketter, biljetter och menyer… Vi fixar monteringsanvisningar, visningsbroschyrer och inbjudningar, mässmaterial, visitkort, brevpapper och kuvert, blanketter, affischer och programblad.

NÅGRA EXEMPEL

Hoppas vi kan inspirera dig till din nästa trycksak

Trycksaker - Visningsbroschyrer

Visningsbroschyrer

Broschyrer med hög kvalité och snabb leveranstid för mäklare mm.
Billigare än du tror!

Trycksaker - Insamlingsbrev

Insamlingsbrev

Med eller utan inbetalningskort, OCR-koder och unika swish-koder. Brev eller folder i kuvert eller utan omslag.

Trycksaker - Katalog/Prislista

Katalog/Prislista

Kataloger och prislistor i små eller större upplagor, klammerhäftade eller limbundna.