Martin Holmberg
Martin HolmbergFöretagsledning
Martin är delägare, problemlösare och it-chef, företagsledare, datasupport, Wordfeudmästare och styrelse-ordförande. Han är webbdesigner, fiskhatare, nattarbetare och Audiförare. Han är också nötallergiker, administratör, konsult och hockeyintresserad. Som om det inte vore nog är han även VD – med ett obehagligt sifferminne.
Julia Lindblom
Julia LindblomFöretagsledning
Julia är en morgontrött, spontan och lite nyfiken tvåbarnsmamma och fru som älskar att tillbringa tid med sin familj. Hon plöjer poddar och serier till sent in på nätterna och ratar allt som innehåller socker. Hon är kung på matlagning och älskar vattenmelon. På Skilltryck trycker hon vår digitalpress och har full koll på olika papper.
Lina Holmberg
Lina HolmbergFöretagsledning
Lina är en kvällspigg och kreativ grafiker och delägare som är galen i choklad och som odlar luktärter till hela kvarteret. Bor tillsammans med man, tre barn och en katt och kopplar gärna av med en bok. Älskar att skapa, baka och plantera men vill helst inte städa upp efter sig…
På Skilltryck sysslar hon mest med layout och företagsfrågor.
Ari Ylinikka
Ari YlinikkaPrepress
Ari jobbar med layout, prepress och bildbehandling här på Skilltryck. Han bor i Vaggeryd tillsammans med sin fru, kollar gärna på dokumentärer, är pappa till två barn och har två katter. Ari har två stora intressen i livet; Engelsk fotboll, där Everton är favoriten, samt musik där han enligt honom själv har Rolling Stones som husgudar…
Christer Petersson
Christer PeterssonTryckeri
Christer är en golfspelande tvåbarnsfar som kör vår femfärgspress. Han är otroligt morgontrött och ovanligt växtintresserad. Christer går runt i shorts 11 månader om året och spenderar det mesta av sin lediga tid antingen i TV-soffan eller i ishallen där han är materialare i A-laget. Har infört ”onsdagspizzan” som en tradition!
Duc Thoi Huynh
Duc Thoi HuynhTryckeri
Duc är snabb som en vessla och alltid glad och positiv. Han trycker, laminerar, perforerar och stansar – ofta allt samtidigt! Han är gift och bor med sin familj i Skillingaryd sedan några år tillbaka och har alltid de godaste matlådorna på hela företaget. Duc har jobbat i branschen i många år och anser sällan att något är omöjligt.
Pia Wahlström
Pia WahlströmEfterbearbetning
Pia är en glad fyrabarnsmamma med rötterna i Norge. Hon gillar att både träna och baka vilket ger en bra balans! Hon är beroende av apelsiner, överkonsumerar salt och föder ibland upp kattungar… På Skilltryck sköter hon skärmaskinen, falsar och klamrar – och lägger därmed sin hand på nästan alla jobb som passerar vår produktion.
Mari Johansson
Mari JohanssonEfterbearbetning
Mari jobbar på vår efterbearbetning med att häfta och falsa, limma och packa. Hon har ofta med sig något gott till kaffet och lagar alltid god mat till hela stora familjen där hemma – som består av man och barn, barnbarn och ett gäng katter. Mari går gärna ut i skog och mark, gillar att resa och tränar regelbundet. Och hon älskar choklad!