VI KAN MER ÄN DU TROR!

Vi är ett tryckeri som kan så mycket mer än bara trycksaker.

Vi är inte mycket för att skryta, men vill ändå tala om att vi kan mer än du tror! Ibland märker vi att våra kunder tror att vi bara gör trycksaker som kuvert och brevpapper och kanske lite visitkort – men vi gör mycket, mycket mer än så!

Produktkataloger, webshopar, tidningar, storformatskyltar, personliga trycksaker med variabeldata, plusgiro och bankgiro, hemsidor, böcker, annonskampanjer, canvastryck, adresserade direktreklam-utskick, roll-up och mässmaterial, etiketter, webhotell, annonser för sociala medier, monteringsanvisningar och medlemsutskick för att nämna något av det vi sysslar med.

Vilken trycksak eller reklamprodukt vill du ha hjälp med? Vill ni ha hjälp med tryck på golfbollar, tablettaskar, ballonger, tejp eller flaggor? I så fall har vi många bra samarbetspartners och lämnar gärna en offert.

VÅRT FÖRETAG

Mitt i Småland, som en del av Gnosjöandan finns Skilltryck beläget. Sen starten 1936 har mycket förändrats, men fortfarande gör vi vårt bästa för att serva dig som kund med trycksaker, reklam, marknadsföring, webbplatser eller specialbyggda webapplikationer.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Det är både lätt och svårt att berätta om sig själv,
så vi frågade några av våra kunder vad dom tycker om oss!

Som flerårig kund till Skilltryck kan jag säga att de är snabba, leveranssäkra, kvalitetsmedvetna, serviceinriktade och har ett hjärta för att vara med och göra världen lite bättre. 

Fantastiska att jobba med!

Anna Schön, WaterAid
På Lepramissionen uppskattar vi mycket den support vi får från Skilltryck. Företaget präglas av professionalitet, tillgänglighet och smidighet. Med ett personligt bemötande finns det alltid lösningar på våra behov inom tryckeri och grafisk behandling. Vi är tacksamma för många års samarbete med Skilltryck!

Allan Ekstedt, Lepramissionen
Skilltryck hjälper oss sedan flera år tillbaka med att designa, trycka och skicka ut vårt nyhetsbrev. Vi har även vår hemsida placerad på deras webhotell. Vi upplever Skilltryck som ett pålitligt och lättillgängligt företag som värnar sina kunder.

Inge & Madeleine Ekelyck, Childfriend

LITE FAKTA OM OSS

Det finns mycket att berätta men här är några roliga små axplock.

Vi gör mängder med monteringsanvisningar varje år!

Närmare bestämt en bra bit över 3.000.000. Det blir ungefär en varannan sekund vi jobbar…

Limbundna böcker med hård eller mjuk pärm.

Några beställer bara enstaka exemplar, andra flera hundra. Under förra året producerade vi över 5.000 böcker.

Insamlingsbrev eller tidningar med inbetalningskort…

Vi hjälper ett flertal organisationer med sina drygt 500.000 medlemsutskick varje år – men vi har kapacitet att hjälpa fler.

0
År sen vi startade
0
Anställda
0
Ordrar under förra året
0
Aktiva kunder

KOMPETENS

Tillsammans har vi som jobbar på Skilltryck närmare 300 års erfarenhet av branschen. Vi kan vår sak…

TRADITION

Skilltryck har producerat trycksaker sedan 1936. Först med blysatser och klichéer nu med modern utrustning och digitala lösningar.

FLEXIBILITET

Vår styrka är att vi löser det mesta. Vi gillar att klura ut smarta lösningar för att ditt budskap ska sticka ut och synas i mängden.