SKILLTRYCK AB Besök:
Logatan 12 Logatan 12 / Gjuterigatan 10
568 31 SKILLINGARYD 568 31 SKILLINGARYD 


Företagsledning

Planerar, drömmer om framtiden och räknar offerter. Sysslar med inköp och försäljning.


Martin

Martin

Martin Holmberg
E-post: martin@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 31


Martin är delägare, problemlösare och it-chef, företagsledare, datasupport, Wordfeudmästare och styrelseordförande. Han är webbdesigner, fiskhatare, nattarbetare och Audiförare. Han är också nötallergiker, administratör, ungdomsledare och hockeyintresserad. Som om det inte vore nog är han även VD – med ett obehagligt sifferminne.

Lina

Lina

Lina Holmberg
E-post: lina@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 35


Lina är en kvällspigg och kreativ grafiker och delägare som är galen i choklad och som odlar luktärter till hela kvarteret. Ägare av en man, två barn, en katt och hela Vänner-serien på DVD. Älskar att skapa, baka och plantera men vill helst inte städa upp efter sig...
På Skilltryck sysslar hon med layout, personalfrågor och företagsledning.

Julia

Julia Lindblom
E-post: julia@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 33


Mange

Mange

Magnus Åsebrant
E-post: magnus@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 32


Magnus är jägare både på fritiden och på jobbet. Som säljare är han alltid på jakt efter nya fruktbara samarbeten och på fritiden jagar han vilt av olika slag.
När han inte jagar så tar han hand om familjen eller sysselsätter sig med något praktiskt projekt.

Ekonomi

Svarar i telefon, skriver ordrar och fakturerar. Håller koll på alla siffror!


Eva

Eva

Eva Jönsson
E-post: eva@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 30


Eva är tonårsmamma, farmor, hästägare och mästare på att göra äppelpajer. På fritiden renoverar hon en hästgård i Halland tillsammans med sin familj, och vet allt om tretums-spik, bjälklag och vattenpass... (Eller hur var det nu?)
På Skilltryck tar Eva hand om beställningar och fakturor och bokföring, på distans från hästgården i Halland!

Prepress

Vi designar trycksaker, jobbar med bilder och inspirerar kunder. Förädlar dina idéer!


Dennis

Dennis

Dennis Lindén
E-post: dennis@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 38


Dennis jobbar med layout och prepress och har även hand om planeringen av alla jobb i våra tryckpressar. Han har jobbat på företaget sedan 1971 och har testat på att vara både sättarlärling och tryckare, jobba i mörkrum och montera film. Han bor i Värnamo, gillar att snickra och fixa och tar gärna en promenad eller en joggingtur.

Ari

Ari

Ari Ylinikka
E-post: ari@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 37


Ari jobbar med layout, prepress och bildbehandling här på Skilltryck. Han bor i Vaggeryd tillsammans med fru, två barn och två katter. Ari har glimten i ögat och har alltid en rolig kommentar i beredskap. Han har två stora intressen i livet; Engelsk fotboll, där Everton är favoriten, samt musik där han enligt honom själv har Rolling Stones som husgudar...

Tryckeri

Det är vi som håller koll på färgbalans och raster – och kollar dina trycksaker noggrannare än någon annan


Christer

Christer

Christer Petersson
E-post: tryckeriet@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 40


Christer är en golfspelande tvåbarnsfar som kör ena skiftet på vår femfärgspress. Han är otroligt morgontrött och ovanligt växtintresserad. Christer går runt i shorts 11 månader om året och spenderar det mesta av sin lediga tid antingen i TV-soffan eller som tränare för pojklagen i ishockey och fotboll. Har infört ”onsdagspizzan” som en tradition där hemma!

Tomas

Tomas

Tomas Jonsson
E-post: tryckeriet@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 40


Tomas har kört fyrfärgstryck här på Skilltryck sedan 1979. Han är en lugn och sansad kille som inte gör problemen större än de är. Han bor i Klevshult tillsammans med sin fru, är pappa till tre döttrar och morfar till fyra barnbarn. Thomas är politiskt engagerad, gillar matlagning, och motionerar gärna. Han gillar inte tårta eller bakelser, orättvisor eller lathet.

Olsson

Olsson

Bengt Olsson
E-post: tryckeriet@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 41


Olsson är en känd profil i hela samhället och har jobbat på Skilltryck sedan 1964! Han är obotligt morgonpigg och glad, sjunger gärna och är helt galen i tårta. Minst två gånger om året reser han utomlands – gärna med skidor i bagaget. Han pratar mycket och gärna med alla han träffar. Här på Skilltryck kör han vår tvåfärgs-press, stansar, perforerar, paginerar – och klipper gräset!

Efterbearbetning

Lägger sista putsen på dina trycksaker! Skär, häftar, limmar, hålar och packar...


Pia

Pia

Pia Engseth Wahlström
E-post: pia@skilltryck.se
Direkt: 0370-733 42


Pia är en solig och glad fyrabarnsmamma och husvagnsägare med rötterna i Norge. Hon gillar att både träna och baka vilket ger en bra balans! Hon är beroende av apelsiner, överkonsumerar salt och föder ibland upp kattungar... På Skilltryck sköter hon skärmaskinen, och lägger därmed sin hand på nästan alla jobb som passerar vår produktion.

ÖPPETTIDER
Måndag-Torsdag 7.00-16.00
Fredag 7.00-13.00

Välkommen!

 

TELEFON
Växel: 0370-733 30

 

E-POST
order@skilltryck.se
info@skilltryck.se

Övriga kontaktuppgifter hittar du här.

 

VAD GÖR VI?
Mer än du tror, brukar vi skryta med. Långt ifrån bara trycksaker som visitkort och kuvert i alla fall. Vi har webbhotell, fixar mässmaterial, tidningar, fotoböcker och medlemsutskick med variabeldata. Vi trycker både i offset och digitalt. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!